De aanmeldingsdatum is verlengd tot 1 februari a.s. Het aantal aanmeldingen bedraagt op 29 januari 2007: 31.

Sjors Lemberk, een Groninger die al 22 jaar in Praag woont, organiseert al jaren busreizen naar Praag en heeft een heel mooi programma samengesteld voor de marathonlopers, supporters of gewone toeristen.
Vertrek vrijdag 11 mei en terug op dinsdag 15 mei
We verblijven in driesterren hotel Sport te Kralupy zo’n 18 kilometer vanaf Praag
DE PRIJS BEDRAAGT SLECHTS 229, - EURO P.P.

Hier komt nog 6 euro bij aan entreegelden en voor de marathonlopers 41 EURO P.P.
Er is geen enkele verplichting om aan alle programma onderdelen mee te doen en op de dag van de marathon zullen de marathon lopers tijdig naar de start gebracht worden. Er vertrekken minimaal 4-6 touringcars deze morgen naar Praag.
Praag moet een van de mooiste oude steden zijn van Europa en onze Nederlands sprekende
Gidsen zullen ons o.a. rondleiden door de Oude Stad, Praagse Burcht complex en een schitterende kristalfabriek. Ook is er nog een rondvaart op de Donau incl. warm/koud buffet en 's avonds een lichttour met de bus door een schitterende verlichte hoofdstad Praag.
Voor de liefhebber nog een folklore en dansavond incl. diner. ’s Avonds, na de marathon is er een medaille party met muziek en uitreiking van de Sjors Lemberk bokaal voor de snelste lopers.
Alle dagen dus inclusief ontbijt en diner! De consumpties tijdens de heen- en terugreis zijn voor eigen rekening ofwel moet je zelf verzorgen.
Er zijn 1-, 2- en 3 persoonskamers. De meerprijs voor een 1pers.kamer voor de hele periode is 40 euro
Rest nog te vermelden dat de huidige prijs voor een halve liter bier maar liefst 1 euro bedraagt.

Het mooiste zou m.i. zijn dat we hier met een hele bus vol noordelijke lopers, supporters of mensen welke alleen 5 dagen vakantie willen vieren, naar Praag zouden willen gaan.
Een Nederlandse busonderneming kan eventueel diverse kleinere groepjes oppikken in andere opstapplaatsen b.v. Leek , Groningen, Appingedam….

MOCHT JE BELANGSTELLING HEBBEN, LAAT ME DIT DAN VOOR 1 FEBRUARI A.S.
WETEN, DAN PROBEER IK ALLES MET SJORS TE REGELEN. VOL=VOL !!
Opgave bij Peter de Vries Telefoon 0595-442254 of E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag hierbij je telefoonnummer en e-mailadres vermelden!