jumboHet zou leuk zijn dat we de komende 10 weken ingaande 10 september met regelmaat, 1 keer is ook al goed, de boodschappen bij Jumbo in Bedum gaan halen en zo geld te verdienen voor onze vereniging.
Bij elke tien euro aan boodschappen krijg je een voucher van 0,10 cent met een unieke code. Doneer deze dan aan Artemis, onze zuil, zoals dit zo mooi heet staat in de winkel in Bedum. Hoe meer vouchers hoe meer sponsor geld. De actie loopt van 10 september tot en met zondag 18 november. De voucher kunnen ingeleverd worden tot 21 november.

Like Jumbo Bedum op facebook. 
(ga naar https://www.facebook.com/jumbobedum/, of klik op logo van jumbo)
Door Jumbo Bedum op facebook te liken maken we als vereniging kans op extra bonus punten, dus extra sponsorgeld.
Gedurende deze 10 weken komen er ludieke acties te staan op facebook, bv, als de contactpersoon van de vereniging binnen 10 minuten belt dan krijgen we 100 euro als bonus. Janneke Cazemier is de contactpersoon, dus zie je een melding op facebook bericht haar dan zo snel mogelijk en zo kunnen we extra geld winnen voor de vereniging.

You Tube
Promoot de vereniging in een kort filmpje op You tube en laat de buitenwereld zien wat de vereniging allemaal doet. Hier kunnen we ook extra geld mee verdienen.
Mocht je een filmpje willen maken doe dit dan wel in overleg met het bestuur.

Sponsorjacht
Op een geheime plek in Bedum wordt er een sponsorcheque van 1000 euro verstopt. Iedere week vindt er een hint plaats op facebook. Diegene die de cheque vindt mag het doneren aan zijn/haar favoriete vereniging.

Kortom reden genoeg om als Artemissers boodschappen te doen in Bedum gedurende de periode van 10 september tot en met 18 november.
En natuurlijk Jumbo Bedum te liken op Facebook en zo extra kans maken op sponsorgeld.