De kledingcommissie is al een tijdje bezig om een beeld te krijgen wat de lopers precies verwachten van hun loopkleding. Ook hebben we bekeken of het haalbaar is een jas te bemachtigen die we niet tijdens het lopen dragen maar voor of na een wedstrijd of training dragen.
Wat loopkleding betreft zijn we zover dat we van Craft en Forte wat gezien en gepast hebben.
In eerste instantie hebben we gekozen voor een setje van Craft. Binnenkort hebben we een aantal setjes dat we kunnen passen bij Sporthuis Winsum.
Inmiddels is er een softshell jas gekozen in de bekende Artemiskleuren. Het logo van Artemis wordt er op geborduurd en evt. ook jouw voornaam. We willen graag weten wat de leden hiervan vinden. Dus is er nu de mogelijkheid om de jas te passen. Er zijn dames -en herenmodellen beschikbaar in verschillende maten.
De jas kost ca. 50 euro maar het bestuur heeft, als financiƫle bijdrage, 1000 euro hiervoor beschikbaar gestel.
Dus als alle leden een jas kopen wordt het bedrag rond de 40 euro.
Als je de jas past en besluit hem te kopen (of niet) wordt jouw naam afgetekend op de ledenlijst die aanwezig is bij Sporthuis Winsum.
De mogelijkheid om te passen is t/m woensdag 19 april 2017. Daarna worden ze besteld en geleverd. Later bestellen kan ook maar dan vervalt de bijdrage van Artemis.
Met vriendelijke groet,
De kledingcommissie