Valenciamarathon2016De marathon van Valencia staat bekend om het vlakke parcours en de ideale weersomstandigheden in november. Het parcours neemt je mee langs de Mediterraanse kustlijn, het centrum van de stad en speciale gebieden van de stad waar onder andere de Formule-1 voorbij komt. De marathon van Valencia (en de afstand van 10 km.) wordt op zondag 20 november 2016 gehouden. De start van beide afstanden is om 09.00 uur.

De definitieve aanbieding van Loopreizen is bekend. Er wordt gevlogen met vliegmaatschappij Vueling op vrijdag 18 november a.s. vertrek 10.00 uur vanaf Schiphol (aankomst Valencia 12.15 uur). De terugreis staat gepland voor maandag 21 november a.s. om 18.50 uur (aankomst Schiphol 21.30 uur).

De reissom bedraagt € 570,-- voor deelnemers en € 515,-- voor supporters. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 135,--. In de reissom is begrepen: retourvlucht Amsterdam-Valencia v.v. met Vueling; alle luchthavenbelastingen; 23 kg ruimbagage per persoon; transfer airport-hotel v.v.; drie overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4 sterren hotel Medium gelegen op 5 minuten wandelen naar de start en finish; dagelijks ontbijtbuffet; trainingsloop op zaterdagmorgen, pastaparty op zaterdagavond in het hotel; lezing door Nederlandse toploper waarschijnlijk oud-Leenster Paul Zwama, Nederlands kampioen op de marathon in 2014 en voor de deelnemers het startbewijs. Noot: Een reis- en/of annuleringsverzekering is niet inbegrepen. Indien hiervoor belangstelling dit graag vermelden op het aanmeldingsformulier.

Er hebben zich inmiddels 30 deelnemers/supporters aangemeld. Deze hebben via onze contactpersoon Theo van Mal persoonlijk per email bovengenoemde informatie ontvangen inclusief het nadrukkelijke verzoek het bijgesloten aanmeldingsformulier vóór 26 februari a.s. ingevuld per mail aan hem te retourneren.

Er zijn 35 plaatsen gereserveerd. Dus zijn er nog slechts 5 plaatsen beschikbaar. Wil je ook mee? Stuur dan een e-mail met het ingevulde aanmedlingsformulier (zie lees meer...) vóór 26 februari 2016 naar Theo van Mal, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst. Later aanmelden kan ook, maar dan is het niet zeker of er voor dezelfde prijs nog plaats is bij de groep in hetzelfde vliegtuig en in hetzelfde hotel.

 

 

LInk naar aanmeldformulier:

http://www.artemiswinsum.nl/docs/2016opgaveValencia.doc 

(negeer de veiligheidswaarschuwing)