In overleg met onze huidige trainers wil het bestuur het aantal trainers uitbreiden. Wie is geïnteresseerd om bij onze vereniging (assistent)trainer te worden? Als jij nog niet de benodigde opleiding hebt gevolgd, wil Artemis je daartoe in staat stellen. Wie is geïnteresseerd om een opleiding tot (assistent)looptrainer of Nordic Walkingtrainer te volgen?
Indien je geïnteresseerd bent, kun je nadere informatie over de opleidingen vinden op de website van de Atletiekunie. Via de link: http://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=131 vind je informatie over de trainersopleiding. Eind oktober start deze opleiding in Assen, dus mooi dichtbij.
Via http://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=127 vind je informatie over de assistent-trainersopleiding.
Via http://atletiekacademie.rfxweb.nl/Default.aspx?pageId=134 vind je informatie over wandelsportinstructeur. Van deze opleiding staat nog geen volgende uitvoering gepland.
 
Indien je een trainer kent die wellicht geïnteresseerd is om bij ons trainingen te verzorgen, of indien jezelf geïnteresseerd bent om de opleiding voor (assistent)trainer te volgen, meld dit dan aan Theo Miljoen (tel. 0595-42 30 13; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen over deze opleidingen kun je bij hem terecht.