Artemis heeft al weer een aantal jaren geleden ons clubtenue gedeponeerd bij de Atletiekunie. De Atletiekunie verwacht dat de leden van bij haar aangesloten verenigingen, waaronder Artemis, het clubtenue draagt bij ‘officiële’ gelegenheden, zoals wedstrijden en natuurlijk ook bij de prijsuitreikingen. Door deze officiële kleding te dragen, laten we zien dat we met elkaar één vereniging vormen en onze vereniging vertegenwoordigen en dat we voldoen aan de voorschriften van de Atletiekunie. Bovendien tonen we hierdoor onze waardering voor onze sponsoren, die op onze officiële kleding vertegenwoordigd zijn.
De kledingcommissie is gevraagd om aan de Algemene Ledenvergadering een voorstel te doen over onze kledinglijn, in hoeverre en op welke wijze deze vernieuwd/aangepast of uitgebreid moet worden.
Voordat een voorstel aan de Algemene Ledenvergadering wordt voorgelegd, inventariseert de kledingcommissie d.m.v. een enquête de wensen van de leden. Je hebt waarschijnlijk al een e-mail met deze enquête ontvangen. Wil je deze enquête vóór 1 juli ingevuld terugsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Indien je de enquête nog niet hebt ontvangen, wil je dat dan melden aan Bert Vaatstra, die je dit formulier alsnog stuurt.

Het bestuur