De activiteitencommissie heeft zoals bekend het plan opgevat om met elkaar op zaterdag 15 oktober a.s. naar het Duitse Lengerich-Hohne, vlak over de grens bij Nijmegen, te gaan om deel te nemen aan de Teutolauf. Er is onder voorbehoud al een bus gereserveerd. Er kan gekozen worden uit de afstanden 6, 12.2 en 29 km. Ook voor de Nordic Walkers is er een route van 12.5 km uitgezet. Er is, ook voor niet Artemissers, nog plek in de bus. Graag z.s.m. aanmelden bij Ineke Wolters: email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer informatie zie www.teutolauf.de

Klik op Lees meer voor meer informatie.

Beste Artemissers en andere belangstellenden.

De activiteitencommissie van de loopgroep Artemis te Winsum, heeft het plan opgevat om met elkaar op zaterdag 15 oktober a.s. naar het Duitse Lengerich-Hohne  (vlak over de grens bij Nijmegen)  te gaan, om deel te nemen aan de Teutolauf.

Er is een bus gereserveerd. Men kan kiezen uit de afstanden  6, 12.2 en 29 km. Ook voor de Nordic Walkers is er een route van 12.5 km uitgezet.
Voor meer informatie zie www.teutolauf.de Via deze website moet je jezelf ook aanmelden!

Voor de Artemissers is het vertrek om 8.30 uur vanaf het zwembad in Winsum. Daar is volop gelegenheid om de auto’s te parkeren. Lopers uit Groningen en omgeving kunnen om 9.00 uur instappen bij de ijsbaan Kardinge in  Groningen .

Verwachte aankomsttijd in Lengerich-Hohne is 12.00 uur.
Vertrek om uiterlijk 18.00 uur en dan zijn we ongeveer weer terug om 20.45 uur bij Kardinge in Groningen en om 21.15 uur in Winsum.
Bij de Teutolauf  is voldoende gelegenheid om versnaperingen te nemen.
Het is wel verstandig om zelf ook eten en drinken mee te nemen.

Graag aanmelden voor 1 juli bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten voor de Artemissers is 12.50 euro per persoon en voor andere belangstellenden  17,50 euro per persoon. Graag contant betalen bij het instappen. Deze prijzen zijn gebaseerd op een volledig gevulde bezetting van de bus.

We gaan ervan uit dat het een geweldig mooie dag wordt.

De activiteitencommissie van Artemis.