De activiteitencommissie organiseert donderdag 21 april in de
“De Blauwe Schuit”, Warfstraat 1 in Winsum een avond over :

Deze avond is niet alleen bedoeld voor de leden van Artemis, maar ook voor andere belangstellenden!
Ken je dus beginnende hardlopers in de buurt, familie- of kennissenkring of onder je collega's, of mensen die overwegen te gaan hardlopen, neem ze vooral (vrijblijvend) mee!
Voor leden is deze informatieavond gratis;  andere belangstellenden vragen we een bijdrage van € 2,50 (inclusief een kop koffie of thee).

De avond wordt gepresenteerd door Margriet Taselaar (actief lid/trainster binnen de club) en Herman Haan (actief lid binnen de club/massagetherapeut).
Magriet heeft veel ervaring met wedstrijdlopen en de begeleiding hiervan.
Zij zal aandacht geven aan kleding en schoeisel, een optimale trainingsfrequentie, wanneer ben je klaar voor je eerste (of langere) wedstrijd, wedstrijdtips en –valkuilen, en 'huismiddeltjes' bij ongemakken die voorkomen bij hardlopen.
Herman heeft (ook vanuit zijn praktijk) veel ervaring met het voorkomen en herkennen van blessures, en de behandeling hiervan.
De informatie is nuttig voor beginnende lopers, mensen die overwegen te gaan hardlopen, maar ook de wat gevorderde lopers doen vast wel handige tips op!

De inloop is van 19.30 uur tot 20.00 uur, waarbij iedereen een kop koffie of thee aangeboden krijgt. Het progamma begint om 20.00 uur.

Omdat we graag willen weten hoeveel (aspirant) lopers er ongeveer komen, vragen we jullie je op te geven voor maandag 18  april bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op een grote opkomst!

De activiteitencommissie van Artemis