miljoen.jpg

Zaterdagmiddag 26 februari 2011 rond 17.23 uur is de miljoenste bezoeker van onze website genoteerd. De miljoenste bezoeker heeft zich echter niet gemeld. Valerie Schaaphok heeft met een printscreen aangetoond de 1.000.001e bezoeker te zijn. De cadeaubon van          € 100,--, aangeboden door websponsor Runnersworld, gevestigd aan het Hoornsediep te Groningen, is dan ook aan haar toegekend. Gefeliciteerd! De officiële uitreiking van de cadeaubon aan Valerie door de voorzitter van Artemis, Theo Miljoen, zal plaatsvinden a.s. woensdag voor de aanvang van de training, rond 18.45 uur, in de sporthal Ripperdahal.

Alwin Dijk, de vestigingsmanager van Runnersworld, laat verder weten dat je op vertoon van je nieuwe KNAU lidmaatschapskaart bij aankopen in plaats van voor de 10% winkelkorting ook voor een spaartegoed van 15% op jaarbasis kunt kiezen.
tablet.jpgOok websponsor Compèl Computers, gevestigd op het Aanleg te Winsum, verbindt aan de miljoenste websitebezoeker een actie voor alle leden van Artemis. Eigenaar Ron de Jonge geeft gedurende de maand maart 2011 op vertoon van je nieuwe KNAU lidmaatschapskaart 10% korting op het assortiment, met uitzondering van laptops en al geldende aanbiedingen. De namen van de Artemiskopers worden genoteerd en eind maart wordt er onder deze kopers een tablet pc verloot. Ook aan deze uitreiking zal speciale aandacht worden besteed.