miljoen.jpgOp precies 1 januari 2003 om 0.00 uur werd de huidige website van Artemis actief. In het eerste jaar bezochten 36.537 bezoekers de site. Dit aantal halen we tegenwoordig gemakkelijk in twee maanden. In 2010 bedroeg het aantal bezoekers maar liefst 277.944. Sinds de start van de website is er een almaar voortgaande stijging van het aantal bezoekers van de site, zo ook in 2011.
Op 22 april 2009 konden we Jeannet Bakema als 500.000e bezoeker begroeten. Zij ontving van websponsor Compèl Computers een LCD monitor, terwijl de overige leden op een speciale gadget werden getrakteerd.
Klik hier om de huidige stand te bekijken, de pagina is niet leeg, maar de informatie staat onderaan.

De verwachting is dat eind februari de 1.000.000e bezoeker kan worden bijgeschreven. Deze bijzondere mijlpaal wil het bestuur, de sponsorcommissie en de webredactie niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Websponsor Runnersworld, gevestigd aan het Hoornsediep in Groningen, is bereid gevonden voor de miljoenste bezoeker  een cadeaubon van € 100,-- beschikbaar te stellen. De prijsvraag is even simpel als lastig. Het Artemislid, dat zorgt voor de miljoenste klik en dit kan aantonen met een screenshot (foto van beeldscherm) van de teller, zal de cadeaubon in ontvangst mogen nemen. Wie de huidige stand wil bekijken kan hier klikken. Aan de uitreiking van de bon zal een speciaal tintje worden gegeven. Alwin Dijk, de vestigingsmanager van Runnersworld,  laat verder weten dat je op vertoon van je geldige KNAU lidmaatschapskaart bij aankopen in plaats van voor de 10% winkelkorting ook voor een spaartegoed van 15% op jaarbasis kunt kiezen.
tablet.jpgOok websponsor Compèl Computers, gevestigd op het Aanleg te Winsum,  verbindt aan de miljoenste websitebezoeker een actie voor alle leden van Artemis. Eigenaar Ron de Jonge geeft gedurende de maand maart 2011 op vertoon van je geldige KNAU lidmaatschapskaart 10% korting op het assortiment, met uitzondering van laptops en al geldende aanbiedingen. De namen van de Artemiskopers worden genoteerd en eind maart wordt er onder deze kopers een tablet pc verloot. Ook aan deze uitreiking zal speciale aandacht worden besteed.
Wie wordt de miljoenste bezoeker?