Voor de Artemisrun heeft Artemis een clinic georganiseerd waarbij men zich in zes weken kon voorbereiden op de Artmisrun onder de bezielende leiding van Anke Bijma. Acht personen hebben zich daarvoor opgegeven. Helaas hebben twee personen eerder moeten afhaken in verband met blessures. In de weken voorafgaand aan 13 juni hebben zij zich in het zweet gewerkt, maar met resultaat!
De één was een echte beginner en dacht dat ze nooit 30 minuten achter elkaar kon lopen. De ander was iemand die in het verleden veel heeft gelopen, maar het eigenlijk weer wil oppakken.
Ze hebben allemaal de loop bijzonder goed gelopen. Hoewel de spanning van hun gezichten af te lezen was voor de wedstrijd en het toilet nog nooit zo vaak bezocht is.... Dit natuurlijk hoort bij een gezonde wedstrijdspanning. Petje af voor wat ze gepresteerd hebben.
Een aantal hebben inmiddels aangegeven verder te willen gaan met hardlopen bij Artemis. Uiteraard heten wij hun van harte welkom. Hieronder staan de prestaties vermeld:
Grietje Dijkmans   ( 7,4 km)  46.30 minuten
Jaap Smith          ( 7,4 km)   41.10
Dieuwke Verelst    ( 4.8 km)  32.10
Margreet Ruiter    ( 4.8 km)   32.10
Trees Krebs          ( 4.8 km)  30.20
Trienka Kruiper     ( 6 km)     40.00
Na de Artemisrun hebben zij allen een certificaat uitgereikt gekregen waarop hun prestaties staan vermeld. Klik hier voor de foto's.