kledingpresentatie.jpg
Zoals een aantal van jullie al heeft opgemerkt heeft de loopgroep van Artemis in Uithuizen een ander shirt. Omdat wij van verschillende kanten hierover vragen krijgen, willen wij als bestuur duidelijkheid geven.

Autobedrijf Lantinga heeft de lopers van de loopgroep Uithuizen met dit shirt gesponsord. Dit is afgestemd met de sponsorcommissie en onze hoofdsponsor Bruintjes en Keurentjes. 

Op dit moment wordt er binnen het bestuur gesproken over onze kledinglijn en of deze vernieuwd/aangepast of uitgebreid moet worden. Binnenkort zal er een werkgroep worden samengesteld om over een (ver)nieuw(d)e kledinglijn na te denken en met voorstellen te komen. Heb je interesse om in deze groep mee te denken, meld dat dan bij Theo Miljoen.
Uiteraard zal hierover ook worden gesproken met onze huidige shirt sponsor en ook zal Autobedrijf Lantinga worden benaderd om deel te nemen aan een nieuwe officiële club kledinglijn.

Ons clubtenue is enkele jaren geleden gedeponeerd bij de Atletiekunie. De Atletiekunie verwacht dat de leden van bij haar aangesloten verenigingen, waaronder Artemis, het clubtenue draagt bij ‘officiële’ gelegenheden, zoals wedstrijden en natuurlijk ook de prijsuitreikingen. Door deze officiële kleding te dragen, laten we zien dat we met elkaar één vereniging vormen en onze vereniging vertegenwoordigen en dat we voldoen aan de voorschriften van de Atletiekunie. Bovendien tonen we hierdoor onze waardering voor onze sponsoren, die op onze officiële kleding vertegenwoordigd zijn.
Natuurlijk kunnen we deze kleding niet altijd dragen en dragen we tijdens trainingen ook wel eens andere kleding. Dat neemt niet weg dat van de leden verwacht wordt (ook conform de regelgeving van de Atletiekunie) dat zij tijdens officiële gelegenheden zichtbaar zijn in de officiële clubkleding.
Beschik je over zowel onze officiële clubkleding als andere kleding, kies dan bij wedstrijden voor de officiële clubkleding. Dus kom ook bij de Artemis Run in onze officiële clubkleding. Door onze clubkleding te dragen, laten we Artemis schitteren.
Zodra er een voorstel is gemaakt door de werkgroep over de kledinglijn, worden jullie hierover uiteraard geïnformeerd.


Het bestuur