print dit formulier uit en vul in, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Laurens Stiekema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Momenteel zijn we als organisatie druk bezig om onze Artemisrun 2007 voor te bereiden. Dit jaar zullen we ook weer een beroep doen op onze leden om juist bij deze loop als vrijwilliger op te treden. Tenslotte kunnen wij meedoen aan al die andere hardloopwedstrijden door de inzet van andere supporters. Als vereniging willen we natuurlijk streven naar een perfecte organisatie van deze loop en derhalve een oproep om je aan te melden. Enige morele verplichting is hierbij wel aanwezig. Mocht je toch mee willen doen aan de loopwedstrijd, dat wordt je verzocht om zelf voor een vervanger te zorgen die als vrijwilliger inzetbaar is, dan kun je zelf meedoen.

De Artemisrun wordt gehouden op 23 juni a.s en start om 18.45 (scholierenloop) en 19:30 de 10km.

O IK MELD MIJ AAN ALS VRIJWILLIGER VOOR DE ARTEMISRUN.

O IK ZORG VOOR EEN VERVANGER EN DOE ZELF MEE AAN HET LOOPEVENEMENT

O IK BEN 23 JUNI VERHINDERD

ARTEMISLID

 

Naam Vrijwilliger

 

Adres

 

Woonplaats

 

Telefoon

 

E-mail

 

VOORKEUR

O PARCOURSOPBOUW

OVERKEERREGELAAR

O PARKEERWACHT

O INSCHRIJVING

O DRINKPOST

O START FINISH

O OPRUIMEN

O MAAKT NIET UIT

Dit formulier per omgaande ingevuld inleveren bij onderstaande personen van de organisatie:

Ritske Boerman of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laurens Stiekema of per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.