Allereerst iedereen een goed 2007.ster1.gif
ster13.gifZoals te zien is de website in een nieuw jasje gestoken. De vernieuwingen zijn bedoeld om nog meer mogelijkheden te creƫren voor bezoekers van deze site.
Zo is deze vernieuwde website een voorbereiding op de nieuwsbrief die als vervanging van Spiridon zal worden gebruikt. Verder kan iedereen, mits lid van Artemis, zich op de site aanmelden. In het ledengedeelte staan zaken die enkel voor clubleden van belang zijn. Daar staat o.a. ook een archief van alle artikelen die na 1 dec 2006 verschenen zijn, de nieuwe ledengallerij, alle overzichten per lid, de clubkampioenschappen enz.
Er zijn verder weer eens een heleboel maatregelen genomen tegen ongewenste mail, spam, er is meer interactiviteit mogelijk door een beter mededelingen mogelijkheid. Nog niet alles is klaar, want ik ben voornemens om ook nog heel veel filmpjes te plaatsen. Wat ook erg handig is, is de mogelijkheid om meerdere redacteuren aan te stellen die eenvoudig de website bij kunnen werken. We zullen mogelijk dus nog actueler worden. Kortom allerlei goede voornemens en zo hoort het ook met het nieuwe jaar.

O ja, en als je een Artemisser vergeten bent een nieuwjaarskaart te sturen. Kijk eens bij de foto's, daar staan 4 nieuwjaarskaarten, die kun je als kaart versturen. (korte handleiding: ga naar de knop foto's (rechts boven), ga daar naar de serie NIEUWJAARSWENS, klik op de gewenste foto. Rechts bovenin staat een icoontje klik erop en je krijgt een formulier die je kunt invullen en als kaart versturen. Klik desnoods eerst eens hier.