Zaterdag 10 maart jl. streden ruim 800 hardlopers hun strijd op het fraaie parcours van de "halve marathon van Haren", een loop van 21,1 km door Onnen en het Noordlaarderbos. De halve marathon van Haren was de eerste wedstrijd van het Meeùs-loopcircuit 2007. De wedstrijd telde meer dan 500 deelnemers. Namens Artemis waren 30 leden actief. Jaap Vis was de snelste Artemisser en wist nog binnen de 1.20.00 uur over de streep te komen. Zijn prestatie was goed voor een 2e plaats bij de mannen 50+. Jan Nienhuis komt dit jaar voor het eerst uit in de categorie mannen 55+. Ook in deze klasse was hij iedereen de baas en eindigde op bijna een minuut van Jaap Vis als 1e. Roelf van der Land was de derde Artemisser die een podiumplaats wist af te dwingen. Zijn tijd was goed voor een 3e plaats bij de mannen 55+. Gerrie Stiekema, Tiny van der Muil, Bert Schaaphok en Wim Ammeraal verbeterde in deze loop hun persoonlijke record. Voor meer informatie zie bij uitslagen en foto`s.