Van 9 tot en met 17 september 2017 vindt de Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook Artemis Winsum doet op maandag 11 september en woensdag 13 september mee aan de Nationale Sportweek met een open trainingsavond.

Ook in 2017 staat de Nationale Sportweek in het teken van "Ik neem je mee".
Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub. Want samen sporten is leuk! Een naar verwachting effectieve manier om (nog) niet sporters van de bank te krijgen. Immers, enthousiaste sporters en vrijwilligers zijn de beste ambassadeurs voor de sport. Zo kun je laten zien dat samen sporten hartstikke leuk is.

De Nationale Sportweek is hét grootste breedtesport event van Nederland, waarbij sportplezier & genieten van sport centraal staat. Een week lang wordt overal in het land de sport gepromoot en worden er vele sportactiviteiten georganiseerd om mensen te laten ervaren hoe gezond en leuk sporten en bewegen is.

Doe mee!/Kom ook!
Artemis Winsum geeft training op maandag 11 september van half 8 tot half 9 en op woensdag 13 september van 7 tot half 9. Vertrek vanaf de kleedkamers van VV Hunsingo op het sportcomplex Schilligeham. Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan de open training en zo zelf ervaren hoe leuk het is om (samen) te sporten!
Bij Artemis trainen er verschillende groepen, ingedeeld op diverse niveaus, waardoor het voor iedere loper mogelijk is op eigen niveau mee te doen.
Op de maandagavond trainen de recreanten en op de woensdag de meer gevorderden en wedstrijdlopers. In alle groepen staat plezier en beleven aan en door het lopen voorop.
Wil je meer informatie? https://sport.nl/sportweek

Sponsoren

Foto's

  • Bekijk alle foto's

    Geen feed gevonden

    Facebook