klik op mij voor de volledige flyerWe gaan weer van start met Start to Run bij jou in de buurt.
Doe jij samen met jouw hardloopmaatje ook mee van 25 september tot en met 6 november om 19:30 – 20:30 uur bij Artemis Winsum?

Marianne, gemotiveerde trainer van Artemis Winsum kan niet wachten om weer van start te gaan op
25-09-2017 met Start to Run. Terwijl iedereen nog lekker geniet van de warme chocolademelk bij de open haard, bedenkt Marianne leuke oefeningen en spot ze de mooiste plekjes in de omgeving.

Zij staat te popelen om ook jou te helpen fitter te worden en gezonder te leven met de cursus van 7 weken.

Je kunt haast niet beter beginnen met hardlopen dan met Start to Run. Je gaat namelijk werken aan je conditie, energie én je gezondheid. Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou coacht om uiteindelijk 25 minuten aaneengesloten te kunnen lopen. Maar liefst 92% van de deelnemers slaagt bij ons en eerdere deelnemers beoordelen onze cursus met een 8,4 gemiddeld! Laat je helpen met die #eerstestap met Start to Run.

Profiteer daarbij van de Vriendendeal: meld je samen met je hardloopmaatje aan en ontvang beide     € 7,50 korting op deelname. Samen lukt het wel!
Check www.yakultstarttorun.nl voor meer info.
Wil je eerst meedoen aan een proeftraining  meld je dan aan via de AH sportactie check https://ahsportactie.nl/zoek-sportactiviteiten?plaats=winsum om je aan te melden.
En wie weet heb ik dan ook een leuke korting voor jou in petto als je je definitief aanmeld. (flyer)

Sponsoren

Foto's

  • Bekijk alle foto's

    Geen feed gevonden

    Facebook